cholila09's blog

Just another weblog

pupuk bawang

Selasa, 22 februari 2011

ing sawijining dino ono bocah loro sing jenenge Dika karo Wiwid, bocahe kui kuliah neng IPB sing jurusane THP(mbuh ra ngerti opo kui). Saben dinao bocahe kuliah koyo wonk normal liyane, padahal….(bersambung)males ngetik.

22 February 2011 at 10:01 - Comments